Vrije persoonlijkheidsvorming, sterk inhoudelijk onderwijs en een goede zorgstructuur. Hier staat IKC De Werf voor, een algemeen bijzondere basisschool met onderwijs op grondslag van vrije persoonlijkheidsvorming.

Belangrijke begrippen die de essentie van ons onderwijs weergeven, zijn: vrijheid en verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, sociale houding, individualiteit en mondigheid. We stimuleren kinderen om te ontdekken wie ze zijn en wat ze nog meer kunnen worden. Daarbij geven we zowel de leerlingen als onze enthousiaste leerkrachten de kans hun eigen talenten te ontwikkelen. Ouders zijn nauw betrokken bij onze school, want de vorming van kinderen eindigt niet bij het schoolplein; samen proberen we alle kinderen een stevige basis mee te geven.

De slogans van De Werf gaan al bijna 100 jaar mee, maar zijn nog steeds springlevend:

''Help jezelf, Help elkaar, Hinder niemand en Doe alles zo goed mogelijk''

Vacature leerkracht groep 1-2

IKC de Werf is op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons mee wil bouwen aan de kwaliteit van ons onderwijs en de visie en missie van onze school verder wil versterken.

Wij zoeken per 1 augustus 2022 een groepsleerkracht groep 1-2 die:

• elke dag enthousiast wordt van de energie van de kinderen van de jongste groepen

• veel kennis heeft omtrent de taal- en rekenontwikkeling van jonge kinderen en over beginnende geletterd- en gecijferdheid

• daarnaast over vaardigheden beschikt om deze gebieden goed aan te bieden aan onze leerlingen

• zich thuis voelt in een cultuur waar onze kernwaarden uitgangspunt zijn van de ontwikkeling bij kinderen

• leergierig is en begrijpt dat leren met vallen en opstaan gebeurt

• enthousiast wordt van samenwerken in teamverband

• talent herkent

• open staat voor veranderingen in het onderwijs

• Salarisschaal L10 conform CAO Primair Onderwijs
  • 0.4 fte

Interesse?

Stuur je CV en sollicitatiebrief met het onderwerp ''Vacature leerkracht groep 1-2'' naar directie@ikcdewerf.nl

Vacature onderwijsassistent groep 1-2

Wij zoeken per 1 augustus 2022 een onderwijsassistent voor de groepen 1-2 die:

• affiniteit en ervaring heeft met werken met het jonge kind

• goed kan samenwerken met de leerkrachten in groep 1-2

• zelfstandig met (een deel van) de groep kan werken

• flexibel is

• de kleuterbouw kan ondersteunen en verder helpt te ontwikkelen

• in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid; als leerkracht of onderwijsassistent

• wil werken van maandag t/m vrijdag, van 08.00 uur tot 14.00 uur.

• salarisschaal 4
  • werkdagen op maandag t/m vrijdag, van 08.00 uur tot 14.00 uur.

Interesse?

Stuur je CV en sollicitatiebrief met het onderwerp ''Vacature onderwijsassistent groep 1-2' naar directie@ikcdewerf.nl

Vacature directeur

Je geeft leiding aan een betrokken team en bent het gezicht van de school. Vanuit een duidelijke visie expliciteer je helder de koers van de school en faciliteer je als meewerkend voorman/vrouw de verdere ontwikkeling van eigentijds, gepersonaliseerd onderwijs. Kinderen krijgen op De Werf de kans zich te ontplooien tot harmonische, creatieve en kritische persoonlijkheden die zich zelfstandig en in groepsverband kunnen bewegen in de maatschappij. Het team werkt daartoe in een veilige leeromgeving met de kinderen samen om ze tot volle ontplooiing te laten komen.

Je investeert in een professionele, lerende organisatie, waarbij eigenaarschap en verantwoordelijkheid verder worden ontwikkeld. Je bent open minded, ondernemend, daadkrachtig en verbindend maar weet ook uit te dagen als het om goed onderwijs gaat. Je hebt een inspirerende, transparante en coachende stijl van leidinggeven waarmee je het beste uit jouw team en de leerlingen weet te halen.

Je benut je leidinggevende ervaring bij het organiseren en regisseren van IKC De Werf (een zogenaamde éénpitter) samen met de parttime bestuurder, die je uitdaagt en ondersteunt en je veel ruimte en autonomie biedt. Je houdt rekening met de belangen, positie en verantwoordelijkheid van teamleden, medezeggenschap, ouders en leerlingen in een open klimaat, waarbij alle betrokkenen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen. Een verbinder pur sang, die de succesvolle school in de omgeving doorlopend weet te positioneren en te vertegenwoordigen. Een mooie functie in het hart van de Zaanstreek met een nieuw, multifunctioneel schoolgebouw.

Wij bieden

• Een uitdagende baan bij een succesvolle school met een lange traditie.
  • Een prachtig schoolgebouw met ruime mogelijkheden.
  • Een school met een stevig fundament en volop kansen om zich verder te ontwikkelen.
  • Een betrokken, inspirerend team dat graag samen met jou verder wil werken aan eigentijds onderwijs.
  • Een door ouders gewaardeerde en gewilde school.
  • Een betrokken bestuurder gericht op kansen, ontwikkeling en resultaten.
  • Een functie die is ingeschaald in D12; schaal D13 behoort op basis van ervaring tot de mogelijkheden.

Vacature leerkracht groep 4

Wij zoeken per 1 augustus 2022 een groepsleerkracht groep 4 die:

• elke dag enthousiast wordt van de energie van de kinderen van de jonge groepen

• veel kennis heeft omtrent de taal- en rekenontwikkeling van het jonge kinderen

• leergierig is en begrijpt dat leren met vallen en opstaan gebeurt

• enthousiast wordt van samenwerken in teamverband

• talent herkent

• open staat voor veranderingen in het onderwijs

• Salarisschaal L10 conform CAO Primair Onderwijs
  • 0.6 fte, werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag.

Interesse?

Stuur je CV en sollicitatiebrief met het onderwerp ''Vacature leerkracht groep 4'' naar directie@ikcdewerf.nl